sub

Khutbah Idul Fitri 1442 H

MANCEGKEUN KASABARAN PIKEUN NGUNGKULAN SUMEBARNA COVID-19 Hadirin Jama’ah Sholat Idul Fitri Al-Mishsbah Rohimakumullah, Asa cikeneh urang teh ngalaksanakeun Puasa Ramadan, taun 1441 H., padahal eta kajadian teh tos sataun kaliwat. Suka bungah nu harita sababaraha taun kaengeker, kabayang keneh tiawit nungguan tanggal hiji anu jadi kabiasaan di umumkeun ku pamarentah dugika diumumkeun nana dinten lebaran. …